Kinsarvik Camping

Kinsarvik Camping

Kinsarvik Camping image
Kinsarvik Camping image
Kinsarvik Camping image

Velkommen til Kinsarvik Camping, et naturskjønt paradis som ligger idyllisk til ved den majestetiske Hardangerfjorden. Som et populært valg blant campingentusiaster og naturelskere, tilbyr vi en unik blanding av naturskjønnhet og moderne komfort.

Våre gjester kan glede seg over et bredt spekter av fasiliteter som inkluderer velutstyrte hytter, campingplasser for bobiler og telt, samt moderne sanitæranlegg som sikrer et behagelig opphold. For de som er ute etter en aktiv ferie, er Kinsarvik et utmerket utgangspunkt for å utforske noen av Norges mest kjente turstier, inkludert Dronningstien og Munketrappene.

I tillegg til naturskjønnheten, er Kinsarvik Camping et familievennlig sted med lekeplasser og grillområder, perfekt for avslappende dager med familie og venner. Vi er også stolte av å tilby en rekke miljøvennlige fasiliteter, inkludert resirkuleringsstasjoner og grønne energiløsninger.

For de som ønsker å utforske regionen, er campingplassen strategisk plassert nær en rekke populære attraksjoner, inkludert Hardangervidda Nasjonalpark, Vøringsfossen og Kinsarvik Kirke, en historisk steinkirke fra 1050-tallet.

Planlegg ditt neste eventyr hos Kinsarvik Camping, hvor naturskjønnheten i Hardanger møter moderne komfort og gjestfrihet. Book ditt opphold i dag og oppdag hvorfor så mange velger å returnere år etter år.

 

 

 

Retninger

Følg skilting til Kinsarvik.

Om du kommer fra Lofthus tar du av til høyre før Kinsarvik Sentrum, se etter skiltet til Hardangerpark Camping, og følg deretter skiltingen til Kinsarvik Camping. 

Om du kommer fra Kinsarvik sentrum tar du til venstre etter Essoen og følg deretter skiltingen til Kinsarvik Camping.