På utkikk etter en barnevennlig campingplass?

På utkikk etter en barnevennlig campingplass?

På tur med småbarna? Tør jeg gjette at dere er på biltur? Kanskje har dere med campingvogna og ser etter en barnevennlig campingplass? Da er Kinsarvik Camping noe for dere! Kommer du hit kan vi også love deg en vakker utsikt over fjorden rett ved.

Hva finner du på Kinsarvik Camping?

Kinsarvik camping er et flott sted å overnatte under ferien. Her finner du både hytter du kan bo i og plass til bobiler, campingvogner og telt. Hyttene er utstyrt med enten fire eller åtte senger, alt ettersom hva du har behov for. Velg blant ulike hytter. Vi har hytter som er så enkle som du får det og større hytter med kabel-tv, dusj, toalett og mer. Kommer du med bobil trenger du ikke være bekymret for tilgang på strøm. Med 75 strømuttak tilgjengelig til fremkomstmiddelet ditt, kan du nyte ferien uten å bekymre deg for den slags. Bare finn din spot og nyt oppholdet!

Derfor er vi en barnevennlig campingplass på vestlandet

Grunnen til at Kinsarvik Camping er en av mest de barnevennlige campingplassene på vestlandet kommer blant annet av at det finnes flere aktiviteter i nærheten som er passende for en barnefamilie. Du har Mikkelparken, Hardanger Tun Familiepark, GoKart og mer. Campen ligger også kun et steinkast fra sentrum, med muligheten til å tusle inn for å gå en tur gjennom markedet, se i butikker og kanskje sette seg ned å spise et sted.

Slik er campen lagt til rette for en barnefamilie

Selve campen her på vestlandet er også lagt opp til å være ekstra barnevennlig. Inne på campingområdet er det satt opp en egen lekeplass for barna å kose seg med. Lekeplassen er utstyrt med flere morsomme lekeapparater, et stort lekehus og en tjukkas som det så fint kalles. Mat er også lett tilgjengelig i vår kiosk når det trengs.

Ta med familien til et fint og barnevennlig opphold hos oss! Her kan barna leke med andre barn og oppleve de beste sidene fra Vestlandets natur og aktiviteter.

Kontakt oss

+47 53 66 32 90
evald@kinsarvikcamping.no
POSTBOKS 51, 5782 KINSARVIK, NORWAY
GPS: N60,37426 E6,71866

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form