Overnatting for liten og stor i nærheten av Mikkelparken

Overnatting for liten og stor i nærheten av Mikkelparken

Dersom du og familien skal besøke Kinsarvik er det obligatorisk å stikke innom Mikkelparken.
Familieparken passer seg ypperlig for sommeraktiviteter for hele familien. Kinsarvik camping ligger en 5 minutters spasertur fra Mikkelparken og er optimal dersom dere ønsker å overnatte i nærheten av parken.

Campingplassen har overnattingsalternativer som passer alle og enhver og tilbyr både hytter og oppstillingsplass for campingvogn og bobil i nærheten av Mikkelparken. Vi har også en egen kiosk og sanitæranlegg tilgjengelig for våre gjester.

Mikkelparken har en rekke aktiviteter og tilbud til sine besøkende, blant våre favoritter finner dere:

  • Bumpebåter
  • Bilbane
  • Innendørs lekeland
  • Badeland

Parken byr også på en rekke andre tilbud for barn og voksne og har i tillegg både kiosk, kafé og minidyrehage. Det arrangeres også dukketeater med Mikkel og vennene hans hver dag akkompagnert med sang og dans.

Overnatting: Våre hytter i nærheten av Mikkelparken

Hos oss finner du 5 ulike hyttealternativer med plass til opptil 8 personer. Hyttene kommer med innlagt vann og enkle kjøkkenløsninger, som kjøleskap og kokeplater. Dersom dere ønsker det lille ekstra har enkelte av våre hyttekategorier: Fjordkanten, Oksen og Heng innebygget sauna, som passer ypperlig for å koble av etter en dag i Mikkelparken. Alle våre hytter for utenom hyttene i kategorien Vetlekvandal kommer også med eget WC.

En rolig avslutning på dagen

Etter en energifylt og aktivitetsrik dag i Mikkelparken finnes det ingenting bedre enn å komme til stille og rolige omgivelser. Mikkelparken ligger kun ett 500 meters steinkast unna Kinsarvik camping som kan by på naturlige omgivelser med en koselig atmosfære.

Ta med deg familien til Kinsarvik og book din neste overnatting på Kinsarvik Camping, slik at dere får besøkt Mikkel rev i Mikkelparken!

Lyst til å booke en av våre hytter ved Mikkelparken? Les mer om hyttene

Kontakt oss

+47 53 66 32 90
evald@kinsarvikcamping.no
POSTBOKS 51, 5782 KINSARVIK, NORWAY
GPS: N60,37426 E6,71866

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form