Overnatt rett ved Dronningstien!

Overnatt rett ved Dronningstien!

Ønsker din og din indre fjellgeit å oppleve norsk natur på sitt ypperste?
Hennes Majestet Dronning Sonjas panoramatur- Dronningstien, er en nydelig naturopplevelse som tar deg med over på en unik reise langs Hardangervidda. Stien starter like ved Esso-stasjonen i Kinsarvik og ender opp i Lofthus.

Dronningstien er en fottur på rundt 16,4 km og byr på utsikt over både Hardangervidda og Sørfjorden. Den fulle stien er en krevende gåtur som leder deg opp til 1100 meter over havet og byr på en storslagen natur. Avhengig av fysisk form kan turen ta alt fra 6-10 timer i sin helhet, men det finnes kortere alternativer dersom dere ikke ønsker å gå den fullstendige løypen. I løpet av turen er det mulighet for å møte på et mangfoldig dyreliv, blant annet hjort og elg.

Koble av etter turen med en tur i saunaen

En tur i fjellet kan være både spennende, utfordrende og uten tvil fysisk krevende, da kan det være godt å komme tilbake til en god og varm seng og et varmt måltid. Overnatter du hos oss i Kinsarvik camping får du naturrike omgivelser og H.M Dronningens spesialutvalgte panoramatur rett i bakhagen. Flere av våre hytter har tilgang på egen sauna som passer perfekt som avslutning på en dag i fjellet.

Har du lyst til å vite mer om Dronningstien eller andre fjellturer i områdene rundt Kinsarvik?
Legg din neste Norgesferie til Vestlandet og overnatt hos oss på Kinsarvik camping. Spør oss gjerne om turtips og severdigheter i nærområdet.

Kontakt oss

+47 53 66 32 90
evald@kinsarvikcamping.no
POSTBOKS 51, 5782 KINSARVIK, NORWAY
GPS: N60,37426 E6,71866

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form