Kinsarvik gokart

Kinsarvik gokart

Planlegger du ferie til Kinsarvik? En tur til Kinsarvik vil kunne by på flere flotte naturopplevelser og artige attraksjoner. Lokalt i Kinsarvik finnes det en rekke aktiviteter du kan ta del i. Vi anbefaler alltid å sette av minst to dager om du skal ha tid til å delta på flere aktiviteter.

GoKart for store og små

I Kinsarvik finner du blant annet Gokart – en spennende attraksjon for store og små. Her kan du suse av gårde og kjenne på følelsen av fart og spenning! Banen har en lengde på 578 meter. Bredden på banen er 8 m, så her er det mye rom for litt konkurranse dere imellom. Dette er virkelig en gokart bane unge (og voksne) kan få bryne seg på litt racerkjøring.

Praktisk informasjon om Gokartbanen i Kinsarvik

Du finner Kinsarvik Gokart knappe 2,5 km fra sentrum. Banene er åpen for alle over 8 år og prisene varierer fra kr 160,- til 200,- avhengig om du er over 15 år. Etter litt kjøring på Gokart banen i Kinsarvik kan du besøke deres egen kiosk lokalisert inne på baneområdet. Her finner du også toaletter og det du måtte trenge. Per nå har banen 4 barnekarter, 10 voksenkarter og en dobbelkart. Legg merke til at dobbelkarten kun skal kjøres av en over 18 år. Sidepassasjeren kan være fra 8 år og oppover.

Banen holder åpent i sommersesongen. Utenom de ordinære åpningstidene holder også banen åpnet for private selskap. Skal du kjøre Gokart i Kinsarvik anbefaler vi deg å booke på forhånd da dette er en svært populær aktivitet!

Vi tilbyr overnatting rett i nærheten

Trenger du et sted å sove under besøket til Kinsarvik? Book GoKart og andre aktiviteter mens du sover på Kinsarvik Camping. Hos oss kan du booke både campingplass og hytter.

Er ikke Gokart noe for deg? Trykk her for å se flere aktiviteter du kan gjøre i Kinsarvik.

Kontakt oss

+47 53 66 32 90
evald@kinsarvikcamping.no
POSTBOKS 51, 5782 KINSARVIK, NORWAY
GPS: N60,37426 E6,71866

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form