Din destinasjon for hytteutleie i Hardanger, ved Hardangervidda og Hardangerfjorden

Din destinasjon for hytteutleie i Hardanger, ved Hardangervidda og Hardangerfjorden

Ser du etter hytteutleie i Hardanger og ved Hardangerfjorden? Da er Kinsarvik Camping stedet for deg. Beliggende i hjertet av Hardanger og i nærheten av både Hardangervidda og Hardangerfjorden, tilbyr vi en rekke hytter som passer for grupper på 4 til 8 personer.

Komfort og variasjon

Våre hytter varierer i størrelse fra koselige 16 kvadratmeter til romslige 61 kvadratmeter, og tilbyr ulike standarder for å møte dine behov. Men én ting er konstant: Alle våre hytter er utstyrt med de nødvendigheter du trenger for et komfortabelt opphold, inkludert kabel-TV. Vær oppmerksom på at dyrehold ikke er tillatt i noen av våre hytter.

Opplev Hardangervidda og Hardangerfjorden

Leier du hytter fra oss får du ikke bare en hytte; du får tilgang til et vell av aktiviteter rett utenfor dørstokken – fra fotturer på Hardangervidda til båtturer på Hardangerfjorden, er mulighetene for eventyr nesten uendelige. Fiske, fjellklatring, og lokale kulturopplevelser er også lett tilgjengelige.

Hvorfor velge Kinsarvik Camping?

Vi er godt plassert for å gi deg det beste av Hardanger, Hardangervidda, og Hardangerfjorden. Med et bredt utvalg av hytter, kan vi imøtekomme både små og store grupper.  I våre hytter finner du alt du trenger av moderne nødvendigheter, inkludert kabel-TV. Som gjest på campingplassen har du også et nærmiljø som tilbyr et rikt utvalg av aktiviteter, fra naturopplevelser til kulturelle utflukter. Vi er dedikert til å tilby en høy standard av service og komfort, slik at ditt opphold blir minneverdig.

Alle er velkommen til våre hytter i Hardanger

Våre hytter til utleie passer for en mangfoldig gruppe mennesker. De er et utmerket valg for familier som ønsker å tilbringe kvalitetstid sammen i naturskjønne omgivelser. Med plass til opptil 8 personer, er det god plass for både barn og voksne å nyte ferien. Hyttene er også ideelle for vennegrupper som planlegger en sosial helg eller lengre opphold. De romslige hyttene gir god plass for felles måltider og kveldsaktiviteter. For par som søker en romantisk get-away, tilbyr de mindre hyttene en koselig atmosfære med alle nødvendige fasiliteter. Enten du er en natur-entusiast, en kulturinteressert reisende, eller bare noen som ønsker å ta en pause fra hverdagen, finner du at våre hytter gir en komfortabel base for ditt opphold i Hardanger.

Kontakt oss

+47 53 66 32 90
evald@kinsarvikcamping.no
POSTBOKS 51, 5782 KINSARVIK, NORWAY
GPS: N60,37426 E6,71866

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form