Camping ved Trolltunga og Hardangervidda

Camping ved Trolltunga og Hardangervidda

Er du glad i camping, turgåing og utendørsaktiviteter?
Kinsarvik Camping ligger rett ved Hardangervidda og nære mange unike og spennende turområder. Hardangervidda er en av Europas største nasjonalparker og byr på unike opplevelser fra historiske monumenter og museer til fjellvandring og strikkhopping i Rjukan. For deg som er sykkelentusiast kan Hardangervidda også by på flotte sykkelturer med nydelig utsikt!

Selve høyfjellsplatået er på 8 600 km2 som rommet et mangfold av dyreliv. I den enorme nasjonalparken kan dere oppleve blant annet både villrein, fjellrev og elg. Dersom du interesserer deg for jakt er det mulighet for jakt på villrein under jaktsesongen. Hardangervidda byr også på en rekke fiskemuligheter for blant annet ørret og røye.

Besøk Trolltunga, en av Norges mest spektakulære fjellformasjoner

Turen opp til Trolltunga er svært krevende, men belønnes med en fantastisk utsikt! Dersom dere ønsker en utfordrende dagstur, er Trolltunga den perfekte destinasjon. Turen begynner i Skjeggedal som ligger en liten kjøretur fra Kinsarvik Camping. Gåturen tar alt fra 8-12 timer avhengig av vær, trafikk og fysisk form. Trolltunga kan bestiges på egenhånd eller som en guidet tur med erfarne fjellfolk.

Actionfylte dager med camping og aktiviteter for alle

Dersom du ønsker å ta med familien på en hyggelig tur for å beundre den norske naturen kan vi tilby både kajakk robåt og sykler, inklusive alt nødvendig utstyr til utleie for både barn og voksne her på campingen. For de minste har vi også en egen lekeplass med klatrestativ, huske og andre lekeapparater.

Ønsker du å oppleve norsk natur på sitt beste, så book gjerne din neste overnatting på Kinsarvik Camping!

Kontakt oss

+47 53 66 32 90
evald@kinsarvikcamping.no
POSTBOKS 51, 5782 KINSARVIK, NORWAY
GPS: N60,37426 E6,71866

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form