Camping nær bergen? Kom til Kinsarvik

Camping nær bergen? Kom til Kinsarvik

Hvor går turen? Går den i retning i vestlandet? Da burde du ta turen innom Kinsarvik Camping. Du finner oss et lite stykke unna Odda Sentrum, og 120 km unna Bergen sentrum. Her har vi  plass til både campingbiler og telt og også du som ønsker å leie en hytte!

Campingplass med mange aktiviteter i nærheten

Norge har noen fantastiske naturopplevelser å by på, og flere av dem finner du rett her i Kinsarvik.Her er det noe for alle og enhver, uansett om du anser deg selv som en mosjonist eller heller ønske å ta det litt mer med ro.

Hva med en herlig kajakktur i fjorden rett ved campen? Eller kanskje heller en fisketur med leiebåt? Vi hjelper deg gjerne å finne aktiviteter du kan bli med på under besøket.

Dette visste du kanskje ikke, men her i Kinsarvik kan du faktisk bli med på helikoptertur! En unik mulighet til å få et overblikk over det flotte landskapet som brer seg utover under deg. Om høydeskrekken sier nei til det, finnes det også mange aktiviteter du kan ta del i som ikke innebærer høyde. Du kan blant annet leie sykler, dra på marked, spille minigolf eller kjøre gokart. Det er også flere turer tilgjengelige, både oppe i høyden og langs bilveien. For eksempel Nykkjesøyfossen og Låtefossen, eller hvis du reiser nedover mot Odda finner du Trolltunga like ved.

Les om flere aktiviteter i Kinsarvik her 

Ta overnattingen på Kinsarvik Camping

Etter en lang dag med aktiviteter er det også viktig å ha et sted å sove. Om du så kommer med campingvogn, bobil eller til fots er vi sikre på at du vil få en god opplevelse av å overnatte på Kinsarvik Camping. Her legger vi til rette for en hyggelig opplevelse og ønsker deg velkommen til å bo her under din neste Norgesferie, eller om du kommer på besøk fra byer i nærheten som Odda eller Bergen for en liten getaway.

Praktisk informasjon for reisende fra Odda og Bergen

Kommer du fra Odda og vil besøke Kinsarvik Camping tar bussen 55 minutter og kommer du med bil tar det ikke mer enn 42. Skal du reise fra Bergen, tar det alt fra 3-4 timer litt avhengig av hvilken rute du velger.

Hvor går så turen videre?

Kontakt oss

+47 53 66 32 90
evald@kinsarvikcamping.no
POSTBOKS 51, 5782 KINSARVIK, NORWAY
GPS: N60,37426 E6,71866

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form