Kinsarvik Camping: båtutleie i Hardanger

Kinsarvik Camping: båtutleie i Hardanger

Planlegger du en tur til Hardanger for sommeren? Utforsk Hardangerfjorden akkurat slik du ønsker med vår båtutleie-tjeneste. Ved Kinsarvik Camping tilbyr vi to forskjellige båter for utleie, slik at du kan tilpasse din båttur etter dine behov og ønsker.

Våre Båter

Dagsleie: Vi har en 17-fots båt tilgjengelig for dagsleie. Denne båten er perfekt for dagsturer og kortere utflukter på fjorden.

Langtidsleie: For de som ønsker en mer utvidet opplevelse, tilbyr vi også en båt for langtidsleie. For denne må du ta kontakt for å booke og diskutere detaljer.

Sommer og Sensommer: det perfekte tidspunktet for båtleie

Sommeren og sensommeren i Hardanger er som skapt for båtliv. Forestill deg å gli over det krystallklare vannet med solen som speiler seg i fjorden. Det er den ultimate måten å oppleve den norske naturen på.

Aktiviteter med båt

Båtutleie gir deg friheten til å utforske fjorden i ditt eget tempo. Du kan prøve fiskelykken, ta en svømmetur i en av de mange idylliske vikene, eller rett og slett nyte en piknik ombord. For de mer eventyrlystne, er det også muligheter for å ta med eget utstyr til vannsport som vannski og wakeboarding.

Båtutleie rett ved campingplassen

Å leie en båt fra en campingplass som Kinsarvik gir deg en rekke fordeler. Du har umiddelbar nærhet til overnatting, noe som gjør det enkelt å planlegge dagsturer eller lengre utflukter. I tillegg gir det deg fleksibiliteten til å kombinere båtliv med andre aktiviteter som fotturer eller fjellklatring.

Vi gir deg tilgang til det beste av hva Hardanger har å tilby, rett fra vannkanten!

Kontakt oss

+47 53 66 32 90
evald@kinsarvikcamping.no
POSTBOKS 51, 5782 KINSARVIK, NORWAY
GPS: N60,37426 E6,71866

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form